top of page

Service & Reparationer

Service och reparationer för alla Opticron produkter utförs av vårt huvudkontor i Luton, UK.


Om du har problem med din utrustning var vänlig returnera den till oss via ett av följande sätt:

Genom en Opticron återförsäljare i Sverige

Återförsäljare har ibland låneprodukter som du kan använda medan din utrustning är på reparation. Var vänlig kontakta din lokala återförsäljare för villkor och tillgänglighet.

Skicka direkt till oss i UK
 

För att vara säker på att vi har rätt information, KLICKA HÄR för att ladda ner en reparationsblankett (PDF) som skall skickas med din utrustning. Var noga med att packa och emballera din utrustning ordentligt.

 

Adress: Service Dept. Opticron, Unit 21, Titan Court, Laporte Way, Luton, Bedfordshire, LU4 8EF, UK

 

När vi har fått din utrustning, inspekterar vi dem och beslutar vad som behövs göras, om reparationen omfattas av garanti, eller om en avgift tillkommer för reparation.

 

Garanti reparationer

 

Om en reparation ska göras under garanti, så är handläggningstiden omkring 3-4 veckor från ankomst till oss. Observera att vi inte ersätter transportkostaden till oss även om det är garanti. Är varan köpt i Sverige skall den lämnas/sändas till återförsäljaren så ombesörjer de transporten till oss.

 

Avgiftsbelagd reparation

 

Om det tillkommer en kostnad för reparationen, så kommer vi att skicka eller mejla ett kostnadsförslag till dig. Du godkänner sedan reparationen via post, telefon eller mejl, då skall också full betalning ske. Alla priser inkluderar aktuell UK moms. Mastercard och VISA är välkomna som betalningsmedel. För att betala med kreditkort kontaktar du oss via telefon.

 

Om du nekar reparationen, skickas din utrustning tillbaka till dig.

 

För mer information mejla din förfrågan till service@opticron.co.uk

Opticron logo
bottom of page